Per 1 mei 2024 heeft een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over genomen en is hiermee de nieuwe eigenaar en aanspreekpunt.

Wia Oldersma , de vorige eigenaresse, stopt dan ook helemaal per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als

ONR op eigen veld onderuit tegen ONT

ONR begon bijzonder zwak aan de wedstrijd tegen ONT (Opeinde-Nijega-Tike) en had mazzel dat het niet snel met 2-0 achter kwam te staan. Toch kwam het binnen een kwartier op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Janco de Boer. Voor rust wist Hielke Knippels van ONT weer gelijk te maken.

Na rust herpakte ONR zich en was voetballend sterk, maar ONT was sterker in het verdedigen, waardoor ONR moeilijk in het 16 metergebied kwam. Daarnaast kwam het aanvallend tekort om echt potten te breken. Chris Visser wist voor ONT, na een afgeslagen vrije trap, de bal in de rebound de netten in te schoppen. ONR kwam dit niet meer te boven en verloor op eigen veld van de nummer acht op de ranglijst.

Een zure nederlaag voor ONR, die ondanks deze nederlaag wel op plaats drie blijft staan.