ditisRODEN.nl HEEFT EEN NIEUWE EIGENAAR

Per 1 mei 2024 heeft een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over genomen en is hiermee de nieuwe eigenaar en aanspreekpunt.

Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als

Voor Peize stond afgelopen zondag de wedstrijd tegen Titan op het programma. In de uitwedstrijd wisten de Titanezen met 0-0 gelijk te spelen, maar ditmaal bleek de aanstaande kampioen een maatje te groot en won het verdiend met 3-1.

De bezoekers begonnen niet goed aan de wedstrijd en daar kreeg het direct al de rekening voor gepresenteerd. Binnen vijf minuten lag de bal al achter doelman Remon Poede. Een kort genomen corner werd ingebracht door Bies en vervolgens binnengetikt door Wilt Vlietstra. Na een kwart wedstrijd lag ook de tweede binnen. Ivar Cats was het eindstation van vlot lopende aanval en hij schoot raak: 2-0. Titan wist nagenoeg niet gevaarlijk te worden. Ook Peize creëerde na de tweede treffer weinig kansen. Het bleef enkel bij een schot van Maurijn Timmer dat Poede eenvoudig kon keren.

Na de rust liet Titan zich fysiek wat meer gelden en dat resulteerde ook in een optisch overwicht, maar echt gevaarlijk werden de gasten niet. Poede moest wel handelend optreden in een-tegen-een situatie en deed dat prima. Een kwartier voor het einde gooide invaller Patrick Timmer de wedstrijd definitief in het slot. Hij reageerde het meest attent op de voorzet van Cats en tikte van dichtbij binnen: 3-0. In de slotfase mocht Julian Luiten zijn debuut maken in het eerste elftal en hij kende een prima invalbeurt. Titan deed uiteindelijk nog wat terug via Peter van Elten. Hij schoot een makkelijk gegeven strafschop feilloos binnen: 3-1. Thijs Over kreeg in de blessuretijd nog een kans om het verschil terug te brengen naar één doelpunt, maar hij wist niet te scoren.  Verslag FC Kanaalstreek