Per 1 mei 2024 heeft een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over genomen en is hiermee de nieuwe eigenaar en aanspreekpunt.

Wia Oldersma , de vorige eigenaresse, stopt dan ook helemaal per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als

Slechte dag voor Zevenhuizen op Ameland

Zevenhuizen heeft het cruciale duel tegen Geel Wit met 3-0 verloren op Ameland en moet nu weer naar beneden kijken. Voorafgaand aan dit duel verkeerden beide teams in de middenmoot en lagen zowel de nacompetitie om promotie als die om degradatie in het vooruitzicht. Voor Geel Wit is de dreiging van een tweede achtereenvolgende degradatie door deze winst afgewend.

De start tegen Zevenhuizen was overweldigend. Met de wind in de rug waren er al gauw kansjes voor Jordi Metz en Theo Molenaar. Ross Baars stoomde herhaaldelijk van achteruit op en had daarmee na elf minuten bijna succes, maar zijn schot belandde op de paal.
Na het duidelijk overwicht voor Geel Wit ging de strijd wat meer gelijk op, toch kwam Geel Wit in die fase op voorsprong. Na een half uur werd Bente Bonthuis onderuit gehaald, Jordi Metz belastte zich met de vrije schop die hij fraai in de verste hoek krulde.
Zevenhuizen kwam er de eerste helft helemaal niet aan te pas, hoe anders was dat in het begin van de tweede helft, toen de bezoekers de wind mee hadden. Doelman Reinier Smit en Pieter Kiewiet moesten meteen ingrijpen om een gelijkmaker te voorkomen. Het tweede doelpunt van Geel Wit kwam dan ook op het goede moment. In de 52-ste minuut kwam de bal op de rechtervleugel bij Cor de Boer. De aanvaller omspeelde de ver uitgekomen keeper en kon de bal vervolgens in het lege doel schuiven: 2-0.
Daarmee was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. De kopjes gingen hangen bij de bezoekers ze geloofden er niet meer in en zonder zich bovenmatig in te spannen kon Geel Wit er zelfs 3-0 van maken. Dat gebeurde tien minuten voor tijd, Tim Barf kreeg de bal voor de voeten en scoorde beheerst.
Zevenhuizen werd nog een keer gevaarlijk met een vrije schop waar Reinier Smit enige moeite had. De laatste kansen waren voor Geel Wit in de extra tijd. Tim Barf en Cor de Boer slaagden er in een scrimmage niet in de bal over de lijn te werken en uit een voorzet van Pieter Kiewiet kopte Jordi Metz over.