ditisRODEN.nl HEEFT EEN NIEUWE EIGENAAR

Per 1 mei 2024 heeft een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over genomen en is hiermee de nieuwe eigenaar en aanspreekpunt.

Wia Oldersma , de vorige eigenaresse, stopt dan ook helemaal per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als

Roden is er nog niet, maar de titel is een stap dichterbij gekomen. Roden rekende zelf af met Oldeholtpade (0-3), terwijl de directe achtervolgers Helpman en Rolder Boys beide punten lieten liggen.

Helpman ging met 2-1 onderuit tegen Forward GSAVV en Rolder Boys bleef op een 1-1 gelijkspel steken tegen Sellingen.

Lachende derde is de koploper die deed wat het moest doen. Roden nam bij Oldeholtpade al in de eerste helft overtuigend afstand dankzij twee treffers van Robin van der Tuin en kwam daarmee na rust niet meer in de problemen. Helemaal niet nadat Nick ter Arkel het duel kort voor tijd in het slot gooide.

Door de overwinning heeft Roden zeven punten voorsprong op de nummer twee Rolder Boys in de 2e Klasse I. Volgende week speelt Roden thuis tegen Valthermond. Verslag RTVDrenthe.