Per 1 mei 2024 heeft een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over genomen en is hiermee de nieuwe eigenaar en aanspreekpunt.

Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als

ONR stelt teleur in Ryptsjerk

Tegen Rijperkerk was ONR in de eerste helft nog heer en meester, maar stond na 90 minuten toch een 4-1 nederlaag op het scorebord. Met voor de derde week op rij een andere keeper op goal begon ONR de wedstrijd. Ditmaal was het de ingevlogen Jesse Nienhuis die de geschorste Duncan Kloosterman mocht vervangen.

ONR was zoals gezegd de betere ploeg de eerste helft en er werd slechts op één helft gevoetbald. Het was wachten op de openingstreffer van de Oranjehemden, maar deze viel wonderbaarlijk niet. Een aantal (grote) mogelijkheden werden niet verzilverd. Janco de Boer werd twee keer bereikt achter de verdediging van Rijperkerk, maar kwam niet tot scoren. Leon Schievels schoot de bal over de goal en zelfs een toegekende strafschop werd door Rik de Boer niet benut.
Rijperkerk kwam uit een tweetal standaardsituaties in de 16 van ONR, maar stuitte twee keer op keeper Jesse Nienhuis.

Na rust leek ONR klaar om de wedstrijd dan toch eindelijk naar zich toe te trekken. Echter bleek niets minder waar. Wat zich ontvouwde was een tweede helft waar we liever niet teveel woorden aan vuil maken. ONR stelde zwaar teleur en liet zich aftroeven door de gastheren.
In minuut 54 én 55 wist Rijperkerk te scoren. ONR deed nog wel wat terug via Leon Schievels op aangeven van Janco de Boer. Toch was het Rijperkerk dat er met de winst vandoor ging en nog twee keer tot scoren kwam.

Met de 4-1 nederlaag keert ONR teleurgesteld naar huis. Toch kan het terugkijken op een sterke eerste helft. Over de tweede helft hebben we het niet meer.
Volgende week speelt het weer een thuiswedstrijd. Op sportpark Oranje is ONT de opponent.