-
Invulling Wilhelminastraat wordt ontwerp 2: Ons thuis in Roden
8.Jul.2024

Vanmiddag is onder genot van een drankje bekend gemaakt wat de nieuwe invulling wordt op de hoek van de Wilhelminastraat in Roden. 

 

Er zijn in totaal 15 ontwerpen aangeleverd, waarvan de beoordelingscommissie de drie beste ontwerpen uit heeft gekozen. Inwoners van Noordenveld konden van 14 juni tot en met 28 juni stemmen op hun favoriete ontwerp.

 

In totaal is er 866 keer gestemd door de inwoners van Noordenveld. 66% heeft gestemd voor ...  ontwerp 2:  Ons thuis in Roden! 

 

Met "Ons Thuis in Roden" willen we een plek creeren waar Roden trots op kan zijn. Het plan omvat beeldbepalende hoeken met openbare groene verblijfsplekken voor het dorp. De 19 karakteristieke woningen en het oog voor detaillering zorgt samen voor een sfeervol dorps karakter. In het plan ligt er grote nadruk op groen en duurzaamheid, wat groeikansen biedt voor biodiversiteit en bijdraagt aan een leefbare en aantrekkelijke omgeving. De variatie aan woonvormen, biedt plek voor diverse huishoudens met verschillende inkomens. Voor huishoudens met een lager inkomen worden er in het plan ook woningen aangeboden vanaf ca. €215.000,- met onze startersregeling.

https://www.noordenveld.nl/ontwerp-2-ons-thuis-roden 

 

Foto's© Sybren Faber

Foto 2: Woningen vanaf boven gezien

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.