-
Geranda de Haan nieuwe directeur basisschool De Rank Roden
4.Jul.2024
Met ingang van het nieuwe schooljaar wordt Geranda de Haan directeur van basisschool De Rank in Roden. Zij volgt interim-directeur Pieter Kralt op. Met de komst van Geranda heeft de school weer een vaste directeur die kan meebouwen aan het onderwijs op deze mooie school. 
 
 
Leren, groeien en plezier maken 
Geranda kijkt er naar uit om aan de slag te gaan:  
“School is voor mij de plek waarin leren, groeien en plezier maken centraal staan. Ik geloof dat je dit met het vakmanschap van de juffen en meesters, de natuurlijke nieuwsgierigheid en denkkracht van de leerlingen en de betrokkenheid van ouders kunt realiseren. Vanuit Gods liefde groeit de liefde voor elkaar en creëren we samen een omgeving waarin onze leerlingen kunnen uitgroeien tot liefdevolle, zelfstandige en respectvolle burgers. Ik kijk er naar uit om samen met het team verder te bouwen aan goed onderwijs op De Rank” 
Op dit moment werkt Geranda nog als intern begeleider op verschillende scholen van NoorderBasis, de vereniging waar De Rank onderdeel van is. Ook heeft ze in haar loopbaan veel voor de klas gestaan. 
 
 
De Rank 
Basisschool De Rank in Roden is een gezellige school voor kinderen van christelijke ouders. Het team staat met enthousiasme en toewijding klaar voor alle kinderen om hen goed onderwijs en een mooie schooltijd te bieden. De school met ruim 100 leerlingen is één van de 33 scholen met de Bijbel van NoorderBasis. Ook de buitenschoolse opvang van Kids Casa is in de school gevestigd.  
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.