Precies door een enkele dansles bij Onder de Linden.... is het vandaag groot feest aan de Zuiderdrift in Roderesch, is de complete tuin versierd, komen (schoon) kinderen, vrienden en verdere familie langs en zelfs burgemeester Klaas Smid; om zijn persoonlijke felicitaties over te brengen aan echtpaar Kemkers-Siegers, die vandaag hun diamanten huwelijksdag vieren, natuurlijk vergezeld van een mooie bos bloemen .


 


Het verhaal wil dat de vader van Jitske erop stond dat zij destijds dansles nam. Zo geschiedde. Maar...dit is inderdaad bij een enkele dansles gebleven, want buiten zag zij Jan staan. Het was liefde op het eerste gezicht. En dat is nooit meer over gegaan. Daarbij speelt Onder de Linden ook een grote rol, natuurlijk vanwege de ene dansles, maar hier wordt het aanstaande weekend een groot feest gegeven ter ere van het 60-jarig huwelijksfeest.


 


Het echtpaar heeft 2 zoons , 2 schoondochters, en inmiddels 6 klein-en 4 achterkleinkinderen.


 


Echtpaar Kemkers heeft altijd een hengstenhouderij gehad (aan de Zuiderdrift in Roderesch waar mevrouw Kemkers zelfs is geboren) en tot op de dag van vandaag zijn ze beide actief met paarden, hetzij momenteel wel wat meer ondersteund door familie.


 


Namens het team van ditisroden een hele fijne dag, alvast een gezellig feest en nog vele liefdevolle en gezonde jaren samen!


 


Credits Gerda Slotegraaf