Nieuw-Roden  - Opnieuw is er op de Zevenhuisterweg in Nieuw-Roden een auto tegen een boom aangereden. Dit gebeurde woensdagmiddag rond 12:45 uur. 


 


In de auto zaten een man en een vrouw met hun kindje. De vrouw en het kindje moesten in de ambulance voor onderzoek, naar eventuele verwondingen. Ze zijn beiden later naar het ziekenhuis gebracht in verschillende ambulances.  De vrouw was eerder door omstanders in een andere auto geplaatst en moest later door het ambulancepersoneel op een brancard daaruit gehaald worden.


 


De man lijkt licht gewond te zijn en die is meegereden met het kind in de ambulance. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. 


 


De weg is tot nader order afgesloten


 


De Zevenhuisterweg in Nieuw-Roden is een bekende gevaarlijke weg, en het aanpakken van de genoemde problemen is cruciaal om de veiligheid van alle weggebruikers te waarborgen. In de afgelopen jaren zijn er meerdere incidenten en ongevallen gemeld op de Zevenhuisterweg. Deze ongevallen variëren van kleine botsingen tot ernstige ongelukken waarbij letsel is ontstaan. De frequentie van deze incidenten heeft de zorgen van de lokale gemeenschap vergroot. Door gezamenlijke inspanningen van de lokale gemeenschap en de autoriteiten, kunnen effectieve maatregelen worden geïmplementeerd om deze weg veiliger te maken.


Foto's© Sven Loer


Video Niels Holterman ten Hove