Het terras van Gastrobar Onder de Linden in Roden is provinciewinnaar geworden tijdens het Beste Terras van 2024.  Ze kwamen zelfs binnen in de top 50 , namelijk op plek 48 van de beste terrassen van heel Nederland. Alle terrassen die meededen voor het jurytraject van de Misset Horeca Terras Top 100 werden automatisch genomineerd voor de Publieksprijs 2024. De Publieksprijs voor het Beste Terras van 2024 wordt toegekend aan het terras, die van het publiek de meeste stemmen krijgt. De winnaar werd tijdens de finale van de Misset Horeca Terras Top 100 bekend gemaakt.  


 


Iedereen die zich ingeschreven heeft voor de Terras Top 100 kreeg bezoek van een mystery visiter en een vakjurylid. De mystery visits werden uitgevoerd door HS Brands Global. De vakjury bestond uit een groep van ruim 40 onafhankelijke personen uit de branche. Alle vakjuryleden leden hebben hun sporen verdiend in de horeca bijvoorbeeld als horecaondernemer of adviseur. Beide bezoeken zijn anoniem en onaangekondigd.


 


Het terras van Onder de Linden straalt rust en verzorging uit met gedekte tafels, bloemen en menukaarten. Het oogt uitnodigend en goed onderhouden, wat een fijne eerste indruk achterlaat. Een medewerkster in een verzorgde outfit met logo heet het jurylid van Misset Horeca van harte welkom en toont goede productenkennis. De bediening doet suggesties voor drankjes en eten, zoals het aanbieden van een lokaal likeurtje bij de koffie, inclusief een leuk en goed verhaal. Bestellingen worden snel, efficiënt en netjes geserveerd. Het personeel is attent en zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt, aldus Misset Horeca.


 


Namens ditisRODEN.nl van harte gefeliciteerd!