Zomercursussen bij Hondencentrum Chimié op Nienoord in Leek


 


In de maanden juli en augustus worden er op ons prachtige omheinde terrein op Landgoed Nienoord extra trainingen gegeven voor pups, pubers en volwassen honden. Wil je deze zomer wat leuks doen samen met je hond? Meld je dan aan voor een van onze korte cursussen of workshops!


 


De duur van deze cursussen is vanwege de vakantieplannen van velen aangepast. Zo kan je bijvoorbeeld meedoen aan een verkorte puppy- en basiscursus van 4 weken. Ook zijn er diverse workshops.


 


Verder kan je meedoen aan een zomercursus sport- en spel, clickertraining of leer je hond leren. Om aan deze cursussen mee te doen, hoeft je hond geen vooropleiding te hebben. Ook kinderen zijn onder begeleiding van een volwassene tijdens deze cursussen van harte welkom. Het is voor de sport en spel cursus overigens wel handig dat je hond enigszins wat basiscommando’s onder de knie heeft.


 


Tot slot is het ook mogelijk om individuele lessen te boeken voor sport en spel voor een speciale zomerprijs. Vind je het bijvoorbeeld leuk om wissels van de behendigheid te oefenen, meer over clickertraining te leren, te oefenen met loslopen en weer hier te komen op een omheind terrein of wil je je kinderen ook betrekken in een training, dan is deze privéles zeker geschikt voor jullie!


 


https://www.hondencentrumleek.nl/agenda/zomeraanbod