Gezocht: Ondersteunend medewerker Apotheek m/v


 


Wat ga je doen?
Als ondersteunend medewerker bij De Rôner Apotheek ben je een belangrijke schakel in het apotheekteam. Je bent verantwoordelijk voor diverse logistieke processen, zoals het verwerken van de bestellingen en het klaarmaken van medicijnen via Smart. Verder heb je als taak het opruimen van de klaargemaakte medicijnen in de afhaalkast en de uitgifteautomaat. Daarnaast zijn er nog tientallen hand-en-spandiensten ter ondersteuning van het assistententeam waar je voor ingezet kan worden. Oftewel je kunt rekenen op afwisselende werkzaamheden in een prettige omgeving.


 


Wie zijn wij?
De Rôner Apotheek is begin 2020 verhuisd naar een nieuw onderkomen in gezondheidscentrum de Es. Wij zijn een zelfstandige en moderne apotheek waar wordt gewerkt met Smart, het CGMcomputersysteem, NControl, Servilocker en Loxis Track and Trace.
We zijn een gezellig en gevarieerd team bestaande uit 10 apothekersassistenten, 3 ondersteunende medewerkers, 2 bezorgers en 2 apothekers. Onze focus ligt op klantgericht werken en proberen elke cliënt vlot en naar tevredenheid te helpen. Dit doen wij door de wachttijden zo laag mogelijk te houden, bereikbaar te zijn zonder keuzemenu’s en mee te denken met de cliënten.


 


Wat vragen we van jou?
Je hebt een flexibele werkhouding, weet van aanpakken en werkt graag in een team. Je werkt zorgvuldig en netjes en hebt goede communicatieve eigenschappen. Je bent handig met computerprogramma’s en hebt bij voorkeur een MAVO+/HAVO denkniveau. Je bent 25-30 uur per week beschikbaar verdeeld over 4/5 dagen. Een achtergrond in de apotheekwereld is een pré.


 


Wat bieden we jou?
Een leuke gevarieerde baan in een goed georganiseerd apotheek en een gezellig team. Salaris-, vakantie-, en pensioenregeling volgens de Cao Apotheken.


 


Contactgegevens
Heb je interesse? Stuur dan voor vrijdag 12 juli je sollicitatie met CV naar deronerapotheek@ezorg.nl 
t.a.v. dhr. R.E. Rozenbaum