Al 25 jaar zit ik in het vak als Erkend Financieel Adviseur en mijn bedrijf bestaat 17 jaar. Een begrip in de regio!


 


Ik kijk terug op de vele mooie jaren in dit mooie beroep. Veel klanten heb ik blij gemaakt en de klanttevredenheid wijst uit, dat ik een gemiddelde beoordeling krijg van een 9,8. De positieve reviews is het mooiste compliment om te krijgen. Met de persoonlijke aandacht en Groningse nuchterheid adviseer ik over de beste hypotheken die passen in jouw financiële plaatje.


 


Het kopen van een woning is een bijzondere en belangrijke stap voor veel mensen. “Het is mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan financiële rust, door mensen te voorzien van duidelijke informatie en te helpen bij het maken van de juiste keuzes."


 


Duidelijk, betrouwbaar en op maat advies is heel belangrijk. Iedere situatie is uniek en dat maakt dat ook de financiële keuzes en mogelijkheden voor iedereen anders zijn. Er is dus niet één juiste hypotheek voor iedereen, maar ik vind wel de juiste hypotheek voor jou!


 


Ik run mijn bedrijf vanuit huis. Hierdoor ben ik flexibel en sta altijd klaar voor de klant.


 


Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik ben bereikbaar door de week tot 21.30 uur en in het weekend tot 17.00 uur.


Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website.


 


René Wassink


T: 06 -542 88 444


E: info@wassinkadviesenconsulting.nl 


W: www.wassinkadviesenconsulting.nl