Als wethouder Robert Meijer persoonlijk langskomt met een bos bloemen namens de gemeente Noordenveld, het huis vol staat met wenskaarten, er taart is en bezoek, dan is het feest. En dat is het zeker! Vandaag vieren meneer en mevrouw Aardema dat ze 60 jaar getrouwd zijn. Het afgelopen weekend is er in Aduard al feest gevierd met kinderen, vrienden en overige familie.


 


Jan Aardema en Catharina Aardema-Overzet zaten in hun jeugd beide bij de fanfare en kenden elkaar amper. Maar dat veranderde tijdens een uitvoering in Enumatil. Daar begonnen de vlinders te komen en die zijn nooit meer weggegaan.


 


Het echtpaar heeft 3 kinderen, 2 dochters en een zoon. De zoon is helaas op vijfjarige leeftijd overleden. Daarnaast zijn er 6 kleinkinderen. Meneer Aardema houdt van "knutselen", zoals hij dat noemt. En omdat hij lid is van de VVE van Thedemaborg in Nietap wordt hij vaak ingeschakeld om allerhande, vooral technische, klusjes op te pakken en dit doet hij met veel plezier. Mevrouw Aardema is ook aardig actief en doet vrijwilligerswerk. Op dit moment iets minder omdat ze volgende week geopereerd wordt en een nieuwe knie krijgt. Alvast een goed herstel van onze kant gewenst!


 


Voor nu een hartelijke felicitatie van het team van ditisroden en nog vele liefdevolle en gezonde jaren samen.


Credits Gerda Slotegraaf