Ben jij aan het verdwalen? Door de broodkruimels te volgen vind je de weg waarschijnlijk niet meer terug, of geloof je nog wel in sprookjes?


 


Wat nou als sprookjes wel uit kunnen komen en dat er een oplossing is voor jou om de weg weer terug te vinden of misschien wel een mooiere weg waarin jij veel beter tot je recht komt?!


 


Je hebt zelf de keuze; je blijft hangen in de ellende die je hebt (werk, relatie, baan etc). Je blijft de dingen doen die je altijd hebt gedaan en dan kan ik je verzekeren dat er nooit iets gaat veranderen. Je accepteert je lot. Je bent niet 100% tevreden en je bent niet 100% gelukkig maar goed, dat neem je op de koop toe.


 


Of je kiest voor jezelf en je gaat er wat van maken. Je gaat met jezelf aan de slag. Je gaat ontdekken wie je echt bent, wat je kan en wat je wilt. Zodat je uiteindelijk jouw mooiste leven gaat leven.


 


Nieuwsgierig geworden? Ik heb geen handboek waarin staat hoe het allemaal moet, maar ik ga je wel helpen om inzicht te krijgen in jezelf. Geloof me; waar een wil is, is een weg. Samen gaan we kijken welke manier het beste bij je past en daaraan gaan we werken.


 


Stuur me een mail als je een vrijblijvend gesprek wil voor een coachingstraject. ( jose.reijinga@gmail.com )


Liefs José