Zevenhuizen heeft zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie dankzij een 3-2 overwinning op zondag 5e klasser HHCombi. Makkelijk ging het zeker niet in het begin van de eerste helft.

HHCombi kwam in de eerste helft op een comfortabele 2-0 voorsprong door Timo Stegman en Herjan Stevens en daarmee leek er geen vuiltje aan de lucht voor de uitploeg, maar kwartier voor rust brachten Tim Wekema en Deon Hazeloop de spanning volledig terug. Beide ploegen gingen dan ook met een gelijkspel de rust in.

In de slotfase van de wedstrijd maakte Deon hazeloop aan alle onzekerheid een einde voor Zevenhuizen door de 3-2 te scoren. HHCombi maakte nog wel in de slotfase bijna de gelijkmaker, maar gelukkig voor Zevenhuizen kwam de overwinning niet meer in gevaar.

Door de overwinning staat Zevenhuizen volgend weekend in de finale van de nacompetitie waarin het speelt tegen DSC 65 (5e klasser) uit Dalerveen op neutraal terrein. Bij een overwinning in de finale blijft Zevenhuizen uitkomen in de zondag 4e klasse.