-
Bezoek de Molenfair Roderwolde
7.Jun.2024

Bezoek de Molenfair Roderwolde op zondag 23 juni!

 

De eerste Molenfair Roderwolde vorig jaar was een groot succes en smaakte naar meer. De besturen van Dorpshuis Roderwolde en olie- en korenmolen Woldzigt besloten daarom een volgende editie te organiseren, en wel op zondag 23 juni voor de molen in ons mooie dorp.
Graag treffen we u daar weer!

 

Molenfair Roderwolde is een ruime fair met vele kramen op het terrein voor de molen in het dorp. Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. De molen is te bezichtigen op deze dag, en er zullen rondleidingen worden gegeven.
Ook is er weer een rommelmarkt voor kinderen. Nieuw is een draaimolen voor de allerkleinsten en paalvechten voor de oudere jeugdigen en jeugdige ouderen. Bezoekers van alle leeftijden kunnen opnieuw deelnemen aan de loterij met kleine en grotere prijzen.

 

De Molenfair Roderwolde, die wilt u toch ook niet missen? Heeft u naar aanleiding van deze aankondiging nog vragen? Neem dan een kijkje op onze website www.dorpshuisroderwolde.nl. Daar vindt u ook onze contactgegevens.

 

Namens de organisatie: Dorpshuis Roderwolde en Olie-en Korenmolen Woldzigt.

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.