-
Enige echte Rôner Ot & Sien Kruidenlikeur gelanceerd.
3.Jun.2024

 

 
Afgelopen week is de enige echte Rôner Ot & Sien Kruidenlikeur gelanceerd.
Het unieke recept is bedacht in Roden, de likeur is gemaakt in Roden en wordt verkocht in Roden.

Het idee speelde al langere tijd bij René Walda van Van Erp Dranken maar toen Titus Meijer van DMC Liquors & Spirits die we kennen van werelds beste Limoncello bekent maakte dat de locatie in Peize te klein werd en naar Roden gaat verhuizen ging het in een sneltrein vaart. De enige echte Rôner Ot & Sien kruidenlikeur echt uit Roden was geboren. De twee heren zaten urenlang te proeven en te sparren over kruiden, fles, etiket en de boodschap van Ot en Sien.

 

In de tijd van Ot en Sien hadden ze het in Drenthe niet al te breed. Ze leefden van voedsel en benodigdheden die voor handen waren. Daar kunnen wij in de tegenwoordige tijd wel weer wat van leren. We moeten en willen van alles. Maar is het allemaal nodig? Moeten we niet gewoon kijken naar wat we hebben. Proost op de eenvoud van het leven en het waarderen van wat er echt toe doet.

 

Een Rôner klassieker in een modern jasje. De authentieke kruiden die de heren hebben toegevoegd zijn o.a. venkel, steranijs, vanille en zoethout. Dit staat in contrast met het moderne etiket waarop Ot en Sien zijn afgebeeld met de techniek van tegenwoordig.

Deze unieke kruidenlikeur wordt gewaardeerd door zowel mannen als vrouwen en is natuurlijk een ideale vaderdagtip.

 

Rôner Ot & Sien kruidenlikeur is exclusief verkrijgbaar bij Van Erp Dranken aan de Raadhuisstraat in Roden of in de webshop www.vanerpdranken.nl

Ook kunt u Ot en Sien tegenkomen in de horeca van Roden in combinatie met een kopje koffie of een pilsje.

 

 

foto
foto
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.