-
14e Landloperstocht Groot Succes!
3.Jun.2024

14e Landloperstocht Groot Succes!

 

Op zondag 2 juni vond de 14e editie van de Landloperstocht plaats en het evenement was een groot succes. Met prachtig weer om te wandelen, trok de tocht 458 enthousiaste deelnemers aan die genoten van de mooie routes door de bossen, over het Fochteloerveen en door het dorp.

 

De deelnemers kwamen uit alle hoeken van het land en waren bijzonder enthousiast over het evenement. Velen prezen de goed uitgezette en adembenemende routes die een unieke wandelervaring boden.

 

Het bestuur van de Landloperstocht kijkt terug op een zeer geslaagde dag. "We zijn ontzettend blij met de opkomst en de positieve reacties van de deelnemers. Het harde werk van onze vrijwilligers heeft zijn vruchten afgeworpen en we zijn trots op het resultaat," aldus de voorzitter van het bestuur.

 

Naast de prachtige natuur konden de wandelaars ook genieten van de gezellige sfeer in het dorp, waar lokale ondernemers hun deuren hadden opengesteld voor een kort bezoekje.

 

De volgende Landloperstocht vindt plaats op 1 juni 2025. We hopen dan opnieuw veel enthousiaste wandelaars te mogen verwelkomen en hen wederom een onvergetelijke wandelervaring te bieden. De voorbereidingen voor deze editie zullen binnenkort starten. De 15e editie moet iets speciaals worden.

 

foto
foto
foto
foto
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.