-
Hoppa Festival in Peize succesvol van start
31.May.2024

Hoppa Festival in Peize succesvol van start

De aftrap van het Hoppa festival begon vrijdagavond in de kerk van Peize met een Italiaans 3-gangendiner onder begeleiding van sing- en songwriter Lisa Ploeger. Het diner was volledig uitverkocht en er was dan ook geen lege stoel meer te zien. De gasten genoten zichtbaar van de sfeervolle ambiance en het lekkere eten. Ook aan de kinderen werd gedacht en zij konden een pizza bestellen. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Lisa Ploeger bracht onder andere haar nieuwe single Picasso & Van Gogh ten gehore. Over ruim een week zal deze single uitgebracht worden, maar de gasten van het Hoppa-festival mochten alvast genieten van deze zelf geschreven song.

Het festival werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Noordenveld, Kunst Momenten Noordenveld, MCP, HLDR en het cultuurfonds. Ook lokale cateringbedrijven waren gecharterd om een deel van het diner te bereiden. Het hoofdgerecht werd buiten bereid en zo konden de gasten

Ook zaterdag en zondag zijn er vele activiteiten die gratis toegankelijk zijn. Wil je meer informatie over het programma, kijk dan op de website: www.hoppapeize.nl.

 

Filmpje en foto's© Caren Appelman

 

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.