-
Toekomstbestendig dorp: Zevenhuizen heeft de plannen klaar!
31.May.2024

Toekomstbestendig dorp: Zevenhuizen heeft de plannen klaar!

 

Afgelopen dinsdag is tijdens de Algemene ledenvergadering van Dorpsbelangenvereniging DES Zevenhuizen de Dorpsvisie 2024-2034 gepresenteerd aan de inwoners.

 

De Dorpsvisie 2024-2034 is tot stand gekomen door te luisteren naar de wensen van de bewoners uit alle doel- en leeftijdsgroepen. Een speciale commissie heeft goed geluisterd. Geluisterd door middel van enquêtes, analyses, interviews en gesprekken. De Dorpsvisie 2024-2034 is een plan dat vóór en dóór de bewoners is ontwikkeld. Het gaat over alles dat volgens de dorpsbewoners met de leefbaarheid van Zevenhuizen te maken heeft. Het is een document dat richting geeft aan het bestuur van Dorpsbelangenvereniging DES

 

De Dorpsvisie is overzichtelijk verdeeld in drie thema’s. Veiligheid, Wonen en Gemeenschap. Bij elk thema is een visie verwoord. Aan die visies zijn de acties gekoppeld, waarmee het dorp ook op langere termijn toekomstbestendig hoopt te worden.

 

De Dorpsvisie is overhandigd aan dorpswethouder Hans Haze. Samenwerken met de gemeente en andere partijen is noodzakelijk om de ambities waar te maken.

 

Het boekwerkje is digitaal te raadplegen via https://www.dorpsbelangendes7huizen.nl/dorpsvisie. Wilt u graag een fysiek exemplaar, dan kunt u een mail sturen aan info@dorpsbelangendes7huizen.nl.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.