REO- tennisjeugdteam 10-12 jaar oppermachtig in competitie, Kampioen!


 


Op zondag 26 mei mocht het REO-team de één na laatste wedstrijd spelen van de competitie op de eigen club. Doel: kampioenschap vandaag al binnenhalen. En dat lukte. De tegenstanders uit Winsum speelden mooie wedstrijden, maar konden uiteindelijk geen wedstrijd winnen van de sterke spelers van REO.


 


Dit REO-team (v.l.n.r. op foto: Stijn Groen, Henk Jan van der Zee, Nout Gorter, Daan Leidekker en Arne Wouda) bleek oppermachtig in de hoogste klasse van deze leeftijdsgroep. Niet alleen werden alle wedstrijden met 6-0 gewonnen, er werd zelfs nog geen set verloren! Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Het hele team staat meerdere keren per week fanatiek te trainen en spelen ook regelmatig toernooien.


 


Dat het team bestaat uit sterke spelers werd 2 weken geleden nog maar eens bewezen tijdens de Drentse kampioenschappen. Daar won Henk-Jan van der Zee in de finale na een spannende 2 uur durende wedstrijd van teamgenoot Arne Wouda.


 


Wil jij ook een keer vrijwillig meetrainen? Neem dan even contact op met de Tennisschool om het meest geschikte moment te vinden. Dit kan het beste door even te bellen met trainer Krijn Reinigert: 06-46534542.