Wij, werkgroep BurgerBeraad Noordenveld en Noordenveldse jongeren, nodigen je uit voor een opwindende avond van gedachte-uitwisseling en innovatie op onze BurgerBeraad Brainstormsessie!

 

 

Een BurgerBeraad?

Stap binnen en laat je inspireren tijdens deze diepgaande brainstormsessie over BurgerBeraad! Het is een aanpak waarbij gewone burgers politici ondersteunen en concreet helpen bij het nemen van beslissingen over complexe maatschappelijke vraagstukken. Van pandemieën tot klimaatcrises, het BurgerBeraad biedt een podium voor inclusieve besluitvorming. Inmiddels worden al in meer dan 60 gemeenten en provincies Burgerberaden georganiseerd

 

 

Waarom zou je meedoen aan onze brainstormsessie?

• Ontdek meer over BurgerBeraad en zijn impact.

• Deel jouw briljante ideeën en diepgaande inzichten over actuele maatschappelijke thema's in de gemeente Noordenveld

 

 

Wie kan deelnemen?


Iedereen die gepassioneerd is over het versterken van onze lokale democratie en het vinden van oplossingen voor complexe problemen is van harte welkom!


 

 

Wanneer en waar?

Datum: 5 maart

Tijd: 19:30 - 21:30 (Inloop vanaf 19:00 uur)

Locatie: Roden Centraal(bibliotheek), Heerestraat 178, Roden

 

 

Hoe kun je meedoen?

Reserveer jouw plek door je aan te melden via burgerberaadnoordenveld@gmail.com. Deelname is gratis, maar vanwege beperkte beschikbaarheid is registratie noodzakelijk.

 

 

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een avond vol inspiratie en betrokkenheid!

 

 

Noorderveldse jongeren,

Thijs Hogenhuis, Teun Aartsen, Feline de Jong

 

 

Wij geloven in het belang van (jongeren)participatie en het actief betrekken van inwoners (jongeren) bij de besluitvorming in onze prachtige gemeente Noordenveld.