Vida Libre is de nieuwe naam voor Veranda's Roden en Veranda's Assen. Inspiratie hiervoor werd gevonden in Zuid-Europa. "Daar leven de mensen veel buiten. Ze zijn relaxt, hun tempo ligt wat lager en ze genieten van de mooie dingen in het leven. Sociale contacten met familie en vrienden zijn belangrijk, tijd brengen ze graag met elkaar door." 


 


Het vrije leven
“Dat vinden wij ook belangrijk. Het past bij onze filosofie en bij de buitenlevenproducten die we u graag presenteren. Samen eten of barbecueën onder de overkapping en lekker lang natafelen in de zon of beschut onder het zonnescherm. Het vrije leven, oftewel vida libre. Met onze mooie buitenoplossingen brengen we het gevoel van het vrije leven elke dag bij u thuis”, vertellen Tom Spiegelaar er Erwin Schuiling, directeuren van Vida Libre.


 


De onderneming begon in 2012 met een kleine locatie met drie veranda's in Roden. In 2017 volgde een verhuizing naar de Ceintuurbaan Noord in Roden en daarna een uitbreiding met een tweede locatie in Assen. Met de opening van een nieuwe showroom aan de Westeresch 2 in Roden en de naamswijziging naar Vida Libre, begint de onderneming aan een nieuw hoofdstuk.


 


Beleving
Tom en Erwin zijn trots op de nieuwe 2.600 m2 grote showroom in Roden. “Een veranda moet je zien, moet je voelen. Het is een beleving. Zoiets koop je niet vanaf een plaatje. In onze nieuwe vestiging kunt u alle soorten overkappingen bekijken. Alle veranda’s en tuinkamers zijn volledig ingericht, zodat u echt een idee krijgt van hoe het er bij u thuis uit kan zien”, vertelt Tom. Uiteraard bent u ook in Assen welkom.


 


Nieuwe naam, dezelfde service
De naam is gewijzigd, maar de service blijft onveranderd. Bij Vida Libre kunt u binnen stappen met een droom en naar buiten lopen met een uitgewerkte schets. Alle overkappingen van Vida Libre zijn maatwerk, exact aangepast op uw wensen.


 


“Wat u ook wilt, wij kunnen het maken. Een losstaande veranda, of juist vast aan de woning, of een vergroting van een bestaande veranda. Wij zoeken de oplossing.” Vida Libre heeft een eigen team vakmannen die alle overkappingen en zonweringen op locatie monteren. Zo bent u verzekerd van de beste service. Ook dat is Vida Libre.


Personeel - Vida Libre


 


Pand binnen - Vida Libre


 


Meer informatie kijk op https://www.vidalibre.nl