In maart en april belastingspreekuur in Bibliotheek Roden


 


Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Weet je niet waar te beginnen, loop je vast of heb je een inhoudelijke vraag? In maart en april is er iedere vrijdagmiddag een gratis belastingspreekuur in Bibliotheek Roden.


 


In de bibliotheek aan de Heerestraat 178 kun je tijdens deze periode elke vrijdagmiddag terecht met vragen over de belastingaangifte. Een medewerker van Humanitas zit klaar voor alle vragen over het doen van aangifte of het regelen van toeslagen.


 


Let op: de aangifte wordt tijdens deze spreekuren niet voor bezoekers ingevuld. De spreekuren zijn bedoeld om bezoekers op weg te helpen en vragen te beantwoorden. Voor de mensen die dat nodig hebben, kan wel een extra afspraak gemaakt worden bij Humanitas of andere hulpverleners.


 


Het spreekuur is elke vrijdagmiddag in de maanden maart en april van half twee tot half vier. Het eerste spreekuur is op vrijdag 1 maart. De spreekuren zijn geheel gratis, en het maken van een afspraak is niet nodig.


 


Lukt het niet om naar de bibliotheek te komen? Dan is het mogelijk om tijdens het belastingspreekuur gebeld te worden. Neem daarvoor contact op met de bibliotheek. Kom langs bij de balie, stuur een mail naar info@bibliotheekroden.nl of bel naar 088 - 012 82 45.


 


Datum: Elke vrijdag tussen 1 maart en 26 april
Tijd: 13.30 – 15.30 uur
Locatie: Bibliotheek Roden


 


~advertentie~