Een enorm spandoek in de tuin, compleet met foto van het diamanten bruidspaar, slingers, de burgemeester op bezoek (uiteraard vergezeld van een mooie bos bloemen) koffie met gebak, veel gezelligheid en een hoop bezoek van (schoon) kinderen, kleinkinderen, buren etc. Kortom het is groot feest aan de Goudenregenstraat in Roden vanwege het 60-jarig huwelijksfeest van het echtpaar Feenstra-Straatman.


 

 

Tijdens een ommetje in de Herestraat in Groningen leerden meneer en mevrouw Feenstra elkaar kennen. En hoewel meneer Feenstra niet gecharmeerd was van de "schoenpoetskunst"  van mevrouw Feenstra (hij bekeek haar destijds van top tot teen en zei toen "je mag je schoenen in het vervolg wel beter poetsen") is dit uiteindelijk toch helemaal goedgekomen ;) want enkele weken later had het echtpaar verkering. Omdat meneer Feenstra op een scheepswerf in Delfzijl werkte gingen ze daar ook wonen om enige tijd later weer terug te keren naar Groningen waar ook de kinderen, 2 zoons en een dochter, werden geboren.

 

 

Inmiddels wonen meneer en mevrouw Feenstra-Straatman alweer een hele lange tijd in Roden en is het gezin uitgebreid met 4 klein-en 2 achterkleinkinderen. Namens het team van ditisRoden een hartelijke felicitatie, een fijne dag en nog veel liefdevolle en gezonde jaren samen!

Credits Gerda Slotegraaf 

~advertentie~