-
Het nieuwe boek Zonnebloem - Kunstroof in Coronatijd van Ada Leerink uit Norg is verschenen
12.Feb.2024
Het nieuwe boek van Ada Leerink uit Norg is verschenen

 

Op vrijdag 16 februari verschijnt het nieuwe boek Zonnebloem - Kunstroof in Coronatijd van Ada Leerink. In dit verhaal weet Ada op kundige wijze het heden en het verleden met elkaar te verbinden. Door middel van tempoversnellingen én vertragingen blijft de spanning hoog. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

 

Oopjen leidt een gezapig leven op haar schilderij in het Rijksmuseum en het Louvre. Als Oopjen een wake-upcall krijgt, dan weet ze wat haar te doen staat. Ze moet zich voorbereiden op de komst van haar baby. Ze moet een huis vinden. John, een zwarte makelaar, helpt haar hierbij. Oopjen is heel blij met haar containerwoning aan de Prinsengracht. Ze zit boordevol plannen totdat er brand uitbreekt in het Louvre.
De brand werpt haar terug in het verleden. Haar zwangerschap lijkt ineens onbelangrijk. Oopjen weet het allemaal niet meer. Haar oude zeer speelt haar parten, maar ook de pijn van John en zijn voorouders. Hoe gaat ze hiermee om? Is ze in staat deze geschiedenis goed af te ronden?

 

 

 
Over de auteur

Ada Leerink (1962) is docente en geeft les aan anderstaligen. Ze is geïnteresseerd in het persoonlijke verhaal van de mensen om haar heen. Als klein kind verhuisde ze veel binnen Nederland, omdat haar vader politieagent was. In Hindeloopen bevond het politiebureau zich zelfs in huis.
Ze begon met het schrijven van Zonnebloem in 2018. Ze vindt inspiratie in klanken. De naam Oopjen lag wekenlang op haar lippen. Op een gegeven moment ging ze zitten en schreef een verhaal over Oopjen.

Meer weten? Volg Ada dan via haar auteursblog: https://adaleerink.auteursblog.nl/

 

Boekgegevens
Titel: Zonnebloem - Kunstroof in Coronatijd
Auteur: Ada Leerink
Verschijningsdatum: 16-02-2024
ISBN: 9789464890235
Prijs: €21,50, incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België
 
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 192

 

~advertentie~

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.