-
Winst kv Noordenveld tegen kv Hoogkerk
11.Feb.2024

Winst kv Noordenveld tegen kv Hoogkerk

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, mensen die volleyballen en de tekst 'MAST'

Afgelopen zaterdag 10 februari stond de thuiswedstrijd van de eerste Mastselectie tegen buurtvereniging Hoogkerk op het programma. De oranje tijgers van trainer/coach Jesper van Haastrecht, die ook volgend seizoen aan de korfaltrots uit Roden verbonden blijft als hoofdtrainer, beslisten de wedstrijd al in de eerste helft.

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen, mensen die volleyballen, mensen die basketballen, mensen die volleyballen, mensen die voetbal spelen en tekst
Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wiering stond er en 23-18 eindstand op het scorebord.

Jesper van Haastrecht : “Noordenveld begon aanvallend heel scherp met twee goals in drie minuten. Verdedigend was het echter gatenkaas; wat resulteerde in 2 strafworpen (tegengoals) in diezelfde 3 minuten.
Daarna stond Noordenveld verdedigend weer zoals vertrouwd, en maakte Hoogkerk in de laatste 22 minuten van de 1e helft net zoveel goals als de eerste 3 minuten.
Aanvallend wisten we goed om te gaan met het achterverdedigen van Hoogkerk, waardoor we de controle bleven houden en met een ruime voorsprong (12-4) de kleedkamers in konden gaan.

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, mensen die basketballen, mensen die volleyballen, mensen die volleyballen en tekst

Wij hadden de wedstrijd in de eerste helft al gewonnen, hoewel Hoogkerk nog terugkwam (we weten dat Hoogkerk nooit opgeeft) is de overwinning nooit meer in gevaar gekomen”. Eindstand 23-18. De volgende wedstrijd laat nog even op zich wachten, en staat gepland op zaterdag 2 maart a.s. tegen Invicta in de Van der Bijhal in Kollum. Aanvang : 20.10 uur.

Kan een afbeelding zijn van 10 mensen, mensen die basketballen en mensen die volleyballen

Scores kv Noordenveld : Romee de Rink 7, Sven Stobbe 5, Anna de Boer 3, Jasper Lütter 3, Evelien Tepper 2, Nienke Bolt 2 en Jaap de Boer 1.

 

~advertentie~

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.