Bij QtimeAdventures is je eerste stap naar een gezondere leefstijl gratis!


 


Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? QtimeAdventures brengt de energie van bootcamp training naar de donderdagavonden, en de eerste sessie is helemaal gratis! Maak je klaar om deel te nemen aan een toffe groep van enthousiaste deelnemers en ontdek waarom onze trainingen zo populair zijn.


 


Sinds 1 februari verwelkomen we jou op de hockeyvelden van MHC Roden voor een avond vol plezier, fitness en samen bewegen. Onze trainingen vinden plaats in de frisse buitenlucht, waar je de kans krijgt om jezelf uit te dagen, nieuwe mensen te ontmoeten en je conditie te verbeteren.


 


Bij QtimeAdventures gaat het niet alleen om sporten; het gaat om het vinden van plezier in beweging en het bereiken van je persoonlijke doelen.


 


We willen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan onze bootcamp trainingen en te ervaren wat het betekent om deel uit te maken van onze bootcampgroep. Daarom bieden we de eerste training gratis aan. Dit is jouw kans om te ontdekken wat QtimeAdventures voor jou kan betekenen.


 


Wacht niet langer. Doe mee met onze bootcamp trainingen en maak van je doelen werkelijkheid!


 


Voor meer informatie of om je aan te melden voor de gratis eerste training, neem contact op met:


 


Nick Pathuis:  +316 31 93 45 98


Kenny Wigboldij: +316 48 85 52 53


E-mail: info@qtimeadventures.nl


Website: www.qtimeadventures.nl/bootcamp