Modeshow, hij is er weer ! 

 

Lieve vriendin / klant," De MODESHOW "Hij/zij is er weer !

 

 

Tja wat mag je tegenwoordig nog zeggen?

Hahaha.

Het lijkt wel een beetje vreemd, om te zeggen, "hij" is er weer. Want ik heb immers een dames-zaak !

Maar "zij" de modeshow" klinkt ook niet lekker toch?

Het is "de" modeshow ! En dat schijnt een mannelijk en vrouwelijk lidwoord te zijn. ( gelukkig mogen we bij lidwoorden nog spreken van mannelijk en vrouwelijk).

Maar er is ook een onzijdig lidwoord: het !

Als ik mee zou doen, met....... wat men wil, dat zou ik zeggen" het" modeshow is er weer! hahaha.

Ach ja laten we er maar een grapje van maken, het is al droevig genoeg, hoe we de verandering in zouden moeten, omdat..........................

Gewoon elkaar respecteren, en ieder mag zijn en voelen wat zij/hij/het wil. Alleen van de lidwoorden blijf je af ! hahahaNou ik ben niet zo van de veranderingen! Punt.

Ik ben een belegen( 60tiger) , ietwat conservatieve, gewone vrouw, die wat goed is graag behoud.

En als het echt moet, of soms voor de uitdaging, verandering opzoekt.

Maar ik heb wel een "dames" zaak, waar een ieder welkom is.

Zo ook op de modeshow.Ja want we gaan weer los !Wanneer ? 18maart.Hoelaat? 's middags om 14.00 en om 19.00 's avonds.Waar? In de onze gezellige knusse winkel.Wat kost het ? Nou nog steeds gewoon 5 euro contant.Wat krijg je? Koffie/thee met iets lekkers bij binnenkomst. Een geweldige show van ongeveer ruim een uur en 20 min ofzo , kans op een hoofdprijs van een waardebon van € 50,00 en andere leuke kleine prijzen, daarna bubbels en hapjes, een kortingbon, en gelegenheid om de collectie heerlijk te passen.Pffff jeetje wat krijg je veel he !

Tja als SCICS iets doet, doet ze het goed.Dus ..... wees er op tijd bij, op is op !

De kaart verkoop start vandaag.

Reserveren mag, per telefoon of per mail, geef duidelijk aan voor hoe laat, en haal aub de kaart/en op, uiterlijk een week voor dat de show begint.Maar leuker is langs komen, en gelijk in onze opruiming kijken en passen, want de laatste ronde is in gegaan.

Mega voordeeltjes, van wel 40/50/60 /70 % korting op alle wintercollectie.Trek de wind dichte jas aan, en kom gezellig langs, de koffie en thee staan klaar. 

 

Warme groeten,

Lucian