Roden - vv Roden heeft zondagmiddag een grote stap gezet naar promotie naar de 1e klasse. Laagvlieger vv Musselkanaal werd met 3-2 opzij gezet door de Roners. Makkelijk ging het niet, want de Roners moesten een 0-2 ombuigen binnen 20 minuten spelen. Toch maakte Roden voor rust alles weer goed. Na een corner van Roden sloeg de doelman van Musselkanaal de bal in eigen doel. Even later werd er opnieuw uit een corner gescoord door een kopbal van David Jansen.

Na zo'n 10 minuten spelen in de tweede helft was het wederom goudhaantje Robin v/d Tuin die de 3-2 en de winnende op zijn pantoffel binnen schoot. Roden eindigde het duel wel met 10 man. Doelman Tarick Kalfsbeek kon zijn biezen pakken na direct rood. Speler Merijn Thijs moest daarvoor de handschoenen oppakken en deed dit met verve. Hij redde Roden nog op het einde met een heerlijke save na een vrij schop van Musselkanaal. Roden staat inmiddels 9 punten los van nummer twee Helpman in de 2e klasse I.