Kinderen die in de gemeente Noordenveld opgroeien met een broer of zus met een beperking, kunnen zich opgeven voor de Brussengroep. In die groep worden spelenderwijs verhalen en ervaringen gedeeld met andere broers en zussen (afgekort brussen) van dezelfde leeftijd. Op 4 maart start de Brussengroep voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar. In de groep wordt met elkaar bekeken hoe je in de dagelijkse praktijk met situaties kunt omgaan. Ook worden ideeën en ervaringen uitgewisseld. Er is ruimte voor spel, ontspanning, beweging en creativiteit, dus geen saaie praatsessies.


 


De bijeenkomsten zijn op: 4 maart - Ouderavond met toelichting op programma, 12 maart - Kennismakingsgesprekken met kind en hun ouder(s), 19 maart - Brussenbijeenkomst 1, 2 april -Brussenbijeenkomst 2, 16 april - Brussenbijeenkomst 3, 23 april - Brussenbijeenkomst 4, 7 mei - Brussenbijeenkomst 5, 21 mei - Brussenbijeenkomst 6, Eind mei / begin juni - Evaluatiegesprekken met kind en hun ouder(s).


 

De bijeenkomsten zijn steeds van 15.15 tot 17.00 uur in het gemeentehuis (zaal Lieveren) in Roden. Hiervoor kan men de ingang aan de Raadhuisstraat 1 gebruiken, tegenover Domino’s.


Aanmelden voor de bijeenkomsten: https://www.noordenveld.nl/aanmeldformulier-brussengroep


 


~advertentie~