Na 2 zeer succesvolle tributeconcerten in 2022 en 2023 van Queen must go on gaat de Pompstee in Roden dit voorjaar weer terug naar de 70's & 80's, nu met een concert van de ABBA Tribute band.


 


ABBA speelde in de geschiedenis van de popmuziek een leidende rol, wie herinnert zich niet de klassieke hits als Dancing Queen, Waterloo, MamaMia, Voulez Vous en The Winner Takes It All. Op zondag 31 maart, 1e Paasdag wordt het publiek getrakteerd op een 2 x 60 minuten durend concert waarin al deze en nog veel meer hits voorbij komen.


 


De ABBA Tribute band is door Nederlandse en buitenlandse pers meerdere malen uitgeroepen tot 1 van de allerbeste tributes ter wereld. Dankzij de 2 topvocale "dancing queens" en 4 professionele muzikanten wordt het origineel zo goed mogelijk benaderd.


 


Niet alleen de generatie uit de ABBA tijd zal enthousiast worden, ook jongere generaties blijken te houden van ABBA. Hun muziek is en blijft van alle tijden.


 


Kortingsactie t/m 31 januari:


Het concert in Roden is op 1e Paasdag, zondag 31 maart. De deuren openen om 20.00 uur en het concert begint rond 21.00 uur. Vooraf, in de pauzes en na afloop draait DJ SoWieSo muziek uit dezelfde periode. De kaartverkoop is inmiddels gestart en t/m 31 januari geldt er een aanbieding, 20 % korting op elke ticket met de actiecode ABBARODEN. Deze zijn alleen verkrijgbaar in de ticketshops op www.pompsteelive.nl en op www.cazemier.nl/tickets/ 


 


Geen fotobeschrijving beschikbaar.