Heerlijkheden bij maandelijkse markt De Hullen


 


Interzorg De Hullen begint het jaar goed met haar maandelijkse warenmarkt, op dinsdag 9 februari, van 9.30 tot 12.00 uur in de hal van De Hullen.  


 


Ook zijn we een mooi samenwerkingsverband aangegaan met de Kledingbank. Kleding die niet meer wordt gebruikt kan tijdens de markt bij ons worden ingeleverd zodat we hier andere mensen weer heel blij kunnen maken.


 De markt de wordt eerste dinsdag van de maand georganiseerd. In verband met de feestdagen dit keer dus op 9 februari. De markt is voor iedereen toegankelijk en is een initiatief van Interzorg. “Veel cliënten gingen eerder ook vaak naar de markt, dus waarom nu niet meer? Daarnaast genieten cliënten zichtbaar van de reuring in huis én van de lekkernijen. Het vergroot hun wereld en het is leuk om in contact te komen met mensen uit de omgeving. En zo is de markt ook bedoeld, om het dorp meer te betrekken bij De Hullen. We halen buiten naar binnen en brengen binnen naar buiten,” aldus een trotse Karin Bos, medewerker Passende Dagbesteding bij De Hullen. Zij is een van de initiatiefnemers van de markt en kijkt er uit naar om ook in 2024 weer 12 mooie markten te organiseren.


Kan een afbeelding zijn van de tekst ''t Vishuys Slagerij Nederhoed Oriflame Broccante markt Kledingbank: inleveren kleding Jan de repairman Alie Nijdam Familie Snip (kazen) Jonge taarten Scheepstra kabinet'


~advertentie~