Finalist Miss Beauty of Drenthe


 


Over drie weken is het zover, dan sta ik weer in de finale bij Miss Beauty of Drenthe. Vorig jaar ben ik 2nd runner up geworden én Miss Media of Drenthe 2023. Nu wil ik natuurlijk weer proberen om dé titel te bemachtigen, namelijk Miss Beauty of Drenthe 2024.


 


Bij Miss Beauty of Drenthe wordt gekeken wie je bent als persoon, hoe jij in het leven staat, wat je belangrijk vindt, maar ook wat je inzet en betrokkenheid is. Ik vind het een geweldig traject om andere meiden te leren kennen, maar ook om jezelf nog beter te leren kennen.


 


Ik ben de enige deelnemer uit de gemeente Noordenveld en zou het daarom heel fijn vinden als iedere inwoner van Noordenveld op mij stemt! Deze stem telt mee bij de uiteindelijke score die bepaalt wie MIss Beauty of Drenthe 2024 wordt. Daarnaast steun je met het uitbrengen van jouw stem ook de LINDA.foundation. Twintig procent van de opbrengst van de stemmen gaat naar deze organisatie. Een organisatie die arme gezinnen ondersteunt door bonnen te schenken waar een warme jas of een cadeautje voor in de decembermaand kan worden gekocht.


 


Ik zou het geweldig vinden wanneer ik Drenthe mag vertegenwoordigen in de landelijke finale en hoe gaaf zou het zijn dat dat iemand uit Roden is!


 


Daarom vraag ik jullie op mij te stemmen. Dat kan door de QR code te scannen of je gaat naar deze webpagina: https://missbeautynetherlands.com/product/beauty-lisa


 


Alvast heel erg bedankt!


Wil jij mij en mijn verhaal volgen, kijk dan op www.lisahulzebos.com


Groetjes Lisa Hulzebos