De 25e editie van het Klaverblad Verzekeringen Bedrijven Klaverjastoernooi in de gemeente Noordenveld was weer een top evenement. In 1997 tijdens het eerste toernooi waren er 88 deelnemers, in de topjaren waren dat ruim meer dan 200 deelnemers. We maken 1jaar voor het volgende evenement de datum al bekend, zodat een ieder die wat organiseert er rekening mee kan houden. In de gezellig aangeklede zaal van De Pompstee waren tijdens het jubileum toernooi 168 klaverjassers actief.


 


Er hadden zich 24 teams ingeschreven, door omstandigheden zijn er 3 teams afgevallen in de laatste uren en moest het hele rooster opnieuw uitgevoerd worden en de formulieren opnieuw worden afgedrukt.
In de zaal was een heuse stroopwafel kraam neergezet, de deelnemers hebben hier allemaal een warme stroopwafel kunnen ophalen en onder het genot van een kopje koffie of thee, aangeboden door zalencentrum De Pompstee heette organisator Ton Krans iedereen van harte welkom.
Het eerste Bedrijven Klaverjastoernooi is in 1997 geopend door onze toenmalige wethouder mevrouw Vroukje Hartlief- Ananias en mevrouw Hartlief heeft ook dit jubileum toernooi na een erg mooie toespraak, waar een ieder met volle aandacht naar zat te luisteren het 25 e Klaverblad Verzekeringen Bedrijven Klaverjastoernooi geopend.


 


Vervolgens werd er op een gezellige en sportieve wijze om de prijzen gekaart.
Op de computers van de organisatie werden de scores direct op een projectiescherm zichtbaar, zodat de deelnemers direct op de hoogte waren van hun positie op de ranglijst.
Dankzij een groot aantal sponsoren is het toernooi weer een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond.
In de zaal waren diverse vlaggen van sponsoren opgehangen, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.
Onze Hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen uit Zoetermeer heeft aangegeven om in ieder geval nog 4 jaar hoofdsponsor te willen zijn.


 


Het winnende team van Aforum 1 ( Bedrijfskleding, Reclame en Sportprijzen) uit Roden heeft getracht de beker te verdedigen, maar dat is ze niet gelukt. De winnaar van het 21 teams tellende deelnemersveld is geworden het team van de gemeente Noordenveld met een totaal score van 39197 punten en krijgen een jaar lang de wisselbokaal mee. Tevens kregen ze een ingegraveerde glaszuil om in de prijzenkast te zetten. Als team kregen ze van de organisatie een diner bon van € 300,00 aangeboden, deze kunnen ze besteden bij Restaurant / Zalencentrum de Pompstee te Roden. Ook werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet.
Het team van Adtim uit Lieveren is als 2e geëindigd met een totaalscore van 38705 punten en als derde is geëindigd het team van De Hondsrug met een totaalscore van 38045 punten.


 


Credits Roel Lubbers