Beste inwoners van de gemeente Noordenveld.


 


De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan. Graag roep ik u op om op 22 november te gaan stemmen. Het is belangrijk dat u uw stem uitbrengt, want de Tweede Kamer gaat over belangrijke onderwerpen, die ons allen aangaan. Diverse onderwerpen zijn de komende periode van belang.
De gemeente Noordenveld is druk bezig met de voorbereidingen van de verkiezingen. 162 vrijwilligers zetten zich morgen op de stembureaus in om het stemmen voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Alle stembureaus zijn voor iedere stemmer goed toegankelijk. Zo is op het stembureau in het gemeentehuis in Roden een hulpmiddel aanwezig, waarmee kiezers met een visuele beperking zelfstandig kunnen stemmen. Op de drukkere punten zijn meerdere stemlocaties ingericht, zodat iedereen in alle rust kan stemmen en niet in een rij hoeft te wachten. Stembureaus met veel parkeergelegenheid zijn te vinden in Altena, bij de kantine van de voetbalvereniging Nieuw-Roden en de korfbalvereniging aan de Borglaan in Roden. De stembureaus zijn geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur. Voor bewoners van de zorgcentra komen er speciale stembureaus. Deze zijn geopend in de ochtend of in de middag.
Dat we in Nederland mogen stemmen op de persoon en de partij van onze voorkeur, is een zeer waardevol recht. Hopelijk maken velen van u gebruik van dit recht.


 


Klaas Smid
Burgemeester van gemeente Noordenveld