Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
-
PvdA/GroenLinks steunt plannen nieuwbouw in Een
20.Nov.2023
PvdA/GroenLinks steunt plannen nieuwbouw in Een
Eindelijk! Er komt schot in de bouwplannen op de plek van de voormalige protestantse basisschool in Een. Bijna tien jaar nadat de gemeenteraad van Noordenveld besloot tot de bouw van een nieuwe gezamenlijke school. Een ontwikkeling die de fractie van PvdA/GroenLinks van harte steunt.
‘Het werd ook wel tijd,’ zegt raadslid Christel Pijpker, die zelf in Een woont. ‘Het bouwplan aan de Veldkampen is vol en en er is veel vraag, vooral van starters. Daarom is het heel goed dat dit nu van de grond komt.’
Nadat eerdere plannen om diverse redenen niet doorgingen is er nu een mooi plan. Het is goed dat nu deze open plek in het dorp wordt ingevuld, helemaal in een tijd dat er echt woningnood is. Vooral voor jongeren die in het eigen dorp willen blijven wonen. Want die vraag is er volop, ziet ook de fractie.
In de fractie is er het vertrouwen dat het plan in goed overleg met de omwonenden tot een mooi einde wordt gebracht. En de fractie prijst de rol die Plaatselijk Belang daarbij heeft gespeeld. Foto Google Maps
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.