Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
-
Roden zaterdag 25 november in het teken van vrede.
20.Nov.2023

Roden zaterdag 25 november in het teken van vrede.

 

‘Er is geen weg naar vrede. Vrede is de weg.’ sprak Mahatma Gandhi.
Deze woorden raken ons juist nu. En daarom zoeken we elkaar op om samen een wandeling te maken waarin we uiting geven aan het verlangen naar wereldwijde vrede. De wandeling zal worden afgelegd en voert door 4 wijken van Roden. We lopen o.a. door de Martin Luther Kingstraat, Bevrijdingsplantsoen, de Vrijheidslaan en de Vredelaan.
Jong, oud, groot, klein, alleen, samen, inwoner van Noordenveld of daarbuiten, kom en wandel mee!
Start om 10.00 uur, verzamelen vanaf 09.45 uur bij monument Het Vertrekpunt (voor de bibliotheek/het busstation) in Roden.
Het is ook mogelijk om ergens langs de route aan te haken of alleen bij het start- en/of eindpunt aanwezig te zijn. Rond 12.00 uur is de afsluiting op de parkeerplaats van Landgoed Mensinge (achter het standbeeld van Hindericus Scheepstra) met o.a. een toespraak van Klaas Smid, burgemeester van Noordenveld en het zingen van een vredeslied geïnspireerd door Yael Deckelbaum o.l.v. Ds. Sybrand van Dijk. Er worden duiven losgelaten als symbool van Vrede en er is een gastoptreden van Harry Loco uit Vries. Ook kunt u bij verschillende horecagelegenheden in Roden genieten van koffie/ thee met een speciaal gemaakte vredestompouce.
Onze dank aan verschillende ondernemers uit Roden, die belangeloos hun medewerking verlenen.
Omdat de wandeling bedoeld is voor Vrede is er geen ruimte voor politieke of religieuze uitingen.
Opgave via wereldvredemars.roden@gmail.com , maar spontaan meedoen mag natuurlijk ook!

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.