Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
-
Leek: Kees Pranger stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van VEV'67
20.Nov.2023

Kees Pranger stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van VEV’67

 

Dit heeft Kees vorige week kenbaar gemaakt bij de eerste selectie en de TC. ‘Zoals elk voetbalseizoen maak je in deze periode de balans op om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Ik heb de keuze gemaakt om aan het einde van dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van onze mooie club.’ Aldus Kees.
‘De keuze was erg lastig om te maken omdat ik het enorm naar mijn zin heb en de samenwerking met iedereen zo goed is. Dat zowel de club als de selectie graag door wilden met mij maakt me erg trots en is dus een bevestiging van mijn eigen gevoel dat de samenwerking nog steeds erg goed is.

 

Waarom ik toch heb besloten om te stoppen ligt in het feit dat ik heel graag toegelaten wil worden tot de KNVB-opleiding UEFA-A. Ik heb sterk de ambitie om een betere trainer/coach te worden en ik ervaar dat deze ontwikkeling stagneert wanneer je volledige tijd opgaat aan de combinatie van ons gezin, mijn werk en de werkzaamheden van hoofdtrainer. Door er echt een seizoen voor uit te trekken in het kader van ontwikkeling probeer ik mijzelf te ontwikkelen tot een betere trainer/coach.’

 

‘Wij, Dirkjan Boomsma en Arjan Pruim, wisten als TC en bestuur van de ambitie van Kees om zich verder te ontwikkelen. Kees is een ambitieuze trainer die altijd vol overgave uitstekend werk heeft geleverd. Wij wensen Kees heel veel succes met zijn verdere carrière en zullen ons de komende periode gaan buigen over zijn opvolging.’

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.