Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
-
Ondanks regen en wind blijft MO12-rood van MHC Roden winnen
19.Nov.2023

Alsof het weer ermee speelde. De meiden van MO12-rood van MHC Roden hadden nog maar net hun nieuwe door Concept7,  Bouwbedrijf Van der Sluis en Van Heusden advies&management gesponsorde sport- en regenjacks getoond,  of de regen kwam voor de zoveelste keer deze herfst met bakken uit de hemel. Wat een weer voor een potje hockey tegen Eemsmond uit Delfzijl. 

 

MO12-rood had de eer hoog te houden. De meiden zijn dit seizoen nog onverslaanbaar op het hockeyveld. Ook Eemsmond had het lastig en werd veelvuldig teruggedrongen tot in de eigen cirkel. Met mooie passes, goed positiespel en rake klappen werd aanval na aanval geduldig opgebouwd en afgerond. Roden scoorde er lustig op los. Het leek wel hoe harder de regen, hoe meer doelpunten erin vlogen. Uiteindelijke eindstand: 13-0.

 

Volgende week spelen de meiden de topper tegen Emmen. Succes Fleur, Josefien, Leone, Josien, Veerle, Lynn, Annelie, Leanne, Tess, Lea, Isa en Laure!

 

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.