Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
-
Mooie worpen bij judotoernooi Norg 
19.Nov.2023

De aanmoedigingen van ouders waren niet van de lucht tijdens het jeugd judotoernooi van Yuseigachi Norg. Ook waren er veel trainers meegekomen van tien verenigingen uit het Noorden om hun pupillen te steunen en te zien strijden. Mooi was het te zien dat een licht meisje een veel zwaardere jongen de baas was, het bewijs dat judo niet alleen gaat wie het sterkste is, maar ook om behendig gebruik maken van de kracht van de tegenstander. In vele poules waren mooie worpen te zien en soms moest een extra wedstrijd de beslissing brengen wie op welke plaats zou eindigen.

 

Dinan uit Norg en Lisa uit Roden wonnen de eerste prijs in hun poule. Alle honderd deelnemers kregen een mooie medaille en een stevige drinkfles om het 50-jarig jubileum van de judoclub uit Norg te vieren.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.