Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
-
Kinderrondleiding 26 november in Museum Nienoord
18.Nov.2023

Kinderrondleiding 26 november in Museum Nienoord

 

Op zondag 26 november vindt de kinderrondleiding weer plaats. Ouders, opa’s en oma’s zijn dan van harte uitgenodigd om met hun (klein)kinderen mee te gaan met de kinderrondleiding in en om Museum Nienoord. Onze Koetsiersdame neemt je mee op een ontdekkingstocht langs onze bezienswaardigheden. Misschien wil je zelf ervaren hoe een koetsier te werk ging? Neem dan plaats op de bok van een rijtuig en men het paard over het virtuele borgterrein.
Ben je na de kinderrondleiding nog niet uitgekeken? In onze kinderhoek liggen leuke opdrachten en kleurplaten voor je klaar. Je kan een koets bouwen, lekker kleuren of spelletjes spelen.
Wat: Kinderrondleiding met papa en mama of opa en oma
Wanneer: 26 november om 13.30 uur
Kosten kinderen: Kinderen zijn gratis maar komen onder begeleiding van een volwassene
Kosten volwassene: €7,50 per persoon waarvoor ook de rest van het museum te bezoeken is.
Opgeven: Door een mail te sturen naar info@museumnienoord.nl met het aantal personen

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.