Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

ONR boekt overtuigende overwinning in nat Opeinde

Op het duurzame sportpark de Douwekamp wisten de mannen van Erik Kloosterman met 1-4 te winnen.
Op het kunstgras in Opeinde wist ONR vanaf het begin druk op de opbouw van ONT te krijgen en zag de gehele wedstrijd dat het de betere ploeg was.


 


Al in minuut 11 was het Rik de Boer die de 0-1 op het scorebord zette. Na een uitstekende dribbel wist hij meerdere tegenstanders op het verkeerde been te zetten en de keeper te verschalken.
ONR maakte een goede indruk en het leek een kwestie van tijd tot de voorsprong werd vergroot.
Lang hoefde er niet gewacht te worden. Binnen het kwartier werd de voorsprong verdubbeld door topscorer Leon Schievels.
Voor rust had ONR nog vele kansen. Echter werden de mogelijkheden niet verzilverd. ONT had weinig in de melk te brokkelen in het eerste bedrijf en kon keeper Duncan Kloosterman niet uittesten.


Het eerste kwartier na rust was het onrustig van beide kanten. De regen en kou zullen ongetwijfeld een rol hebben gespeeld. Feit was dat er veel ballen verspeeld werden en van uitgespeelde aanvallen weinig sprake was.
Na deze fase wist ONR de rust terug te vinden en weer de aanval te zoeken. In minuut 67 was het wederom Leon Schievels die het net wist te vinden. Na een schot van Janco de Boer was Schievels er als de kippen bij om de rebound binnen te schieten.
Ondertussen werd Bertrik Nienhuis gewisseld en kwam Joost de Graaf in het elftal. Dit weerhield Nienhuis er niet van een rol te spelen in de wedstrijd. Tijdens zijn gang naar de zeer begeerde warme douche dacht Nienhuis sportief te zijn en de bal aan een tegenstander te geven. Helaas voor hem was de bal nog niet uit en ontving hij een gele prent. Uiterst  ongelukkig zouden we willen zeggen.
Inmiddels werden ook Tim van der Meulen, Leon Schievels en Sjoerd Hoek gewisseld. Vervangers waren Joseph Duku Dima, Hamza Mohammed en Marco de Vries.
Aan kwaliteit werd niets ingeleverd werd duidelijk en ONR wist de voorsprong te vergroten naar 0-4. Sven Buigholt wist in de 16 de tegenstander tot wankelen te brengen en schoof de bal in de korte hoek tegen de touwen.
Dat de eindstand geen 0-4 was leek het gevolg van een penalty. Echter draaide de scheidsrechter de pingel voor ONT terug en kreeg ONR een vrije trap.
Toch wisten de gastheren tot scoren te komen. Een alerte ONT-speler wist een rebound te verzilveren en bracht de eindstand op 1-4.


Met de overwinning doet ONR goede zaken voor de bovenste plaatsen in de competitie. Met een inhaalwedstrijd tegoed bezet het momenteel plaats 4.
Aankomende dinsdag speelt ONR de tweede knock-outronde van de beker. Op sportpark Oranje is Helpman de tegenstander.