Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Hebben jullie het Roner Sinterklaas journaal ook gevolgd? Dan zaten jullie vast in spanning of de Sint met zijn Pieten wel langs zou komen in Roden.


 


Meneer Chris deed een oproep om te verzamelen om half 2 op de Albertsbaan, voor een demonstratie, want een kind houdt van de sint.  


 


En dat heeft zeker geholpen, vergezeld van veel pietjes, grote en kleine, kwam Sinterklaas aan in een koets, begeleid door de brandweer! 


 


De Sint werd  feestelijk ontvangen, want ondanks de regen stond de Albertsbaan propvol met blije, zingende en dansende kinderen! Na de ontvangst door wethouder Kirsten Ipema en voorzitter van vereniging van Volksvermaken Lammert Kalfsbeek ging de Sint weer verder met zijn Pieten door het dorp. De Pieten waren weer super enthousiast en lieten hun kunsten weer zien. Ze deelden heerlijke pepernoten uit en vraten nog meer gekkigheid uit zoals een ware Piet hoort te doen.


Traditiegetrouw ging de Sint na de wandeling door het dorp naar de Pompstee. Daar werd het feest voortgezet met een spectaculaire Sinterklaasshow.


 


Na afloop gaan de kinderen uiteraard (net als andere jaren) naar huis met een zakje snoep.


 


Foto's© José Reijinga


 


Film Coby van Zanten 


Rieta de Vries: 


Wesley van Zinderen