Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Wandelen in het Natuurschoon (bij Roden)


 


Tussen Roden en Nietap ligt een mooi natuurgebied: het Natuurschoon. Wil je meer weten over dit minder bekende stukje natuur ga dan mee op stap. En wie weet ligt er net zoveel sneeuw als in december 2009.


 


Het Natuurschoon maakte ooit onderdeel uit van het oude Ter Helle. Het is zonder
meer een boeiend gebied, zowel geologisch, biologisch als cultuurhistorisch. Tijdens deze wandeling gaan we in het landschap deze rijke historie herkennen. We zien ook de sporen van het veel recentere verleden, zoals de windhoos die in 2019 een spoor achterliet in Roden en omgeving. We trekken door de bosgebieden, langs de graslanden en watertjes. Misschien gaan we de bewoners van het bos horen.
We vertrekken vanaf de parkeerplaats bij de Ronerborg, zodat we het deel aan de kant van Roden goed kunnen verkennen. Let op: het is vaak heel nat in dit gebied; zeker nu met het zeer natte najaar.
Kinderen kunnen heel goed mee, honden niet.
Gegevens en aanmelden wandeling
Datum en tijdstip: 9 december van 10:30 tot ca. 13:00 uur
Startlocatie: Parkeerplaats Ronerborg, Burchtlaan 1, 9301 TJ RodenKosten: We vragen een vrijwillige bijdrage voor de afdeling na afloop van de excursie.
Deelnemers: 15
Opgeven via de website van het IVN Roden-Norg (activiteiten):
https://www.ivn.nl/afdeling/roden-norg/natuuractiviteiten/natuurschoon/