Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Welkom bij Praktijk Sjanine gevestigd in het hartje van Roden aan de Brink.


 


U kunt bij mij terecht voor Yin Massage, Yin Yoga, Zwangerschapsyoga & massage en energetische- intuïtieve therapie ook wel Yin therapie genoemd. Dit alles vanuit de eeuwenoude wijsheid en filosofie van yoga en natuurgeneeskunde gecombineerd met de traditionele geneeskunde.  Voor alle leeftijden van 0- 100! 


 


Om samen een pad te bewandelen en jouw kracht weer te ontdekken, het oplossen van fysieke klachten waar je al langere tijd mee rond loopt. Of begeleiding bij het herstellen vanuit een burn-out, menopauze, rouwverwerking, bevalling en/of emotionele klachten. 


 


'Jij bent uniek;  een unieke creatie van de natuur'


 


Yin heeft mij geraakt. Het leerde mij om contact te maken met mezelf, de signalen van mijn lichaam te (her)kennen. Yin in welke vorm dan ook is voor mij mijzelf ont-moeten. Het helpt me te omarmen wat er op mijn pad komt en bij het ontdekken wie ik ben, met vriendelijkheid en mildheid voor mezelf en anderen.


 


Yin en meditatie zijn nu een wezenlijk onderdeel van mijn dagelijkse leven en mijn praktijk. Naast een actief buitenleven om zo te kunnen blijven verbinden met mijn inner nature. Nieuwsgierig als ik ben blijf ik volop in ontwikkeling door studies en nascholingen te volgen.  


 


Brink 3 is een gezondheidscentrum met een holistische visie waarbinnen we nauw met elkaar samenwerken als zorgprofessionals


 


Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie. Bel gerust of stuur een mail met uw vraag. 


U bent van harte welkom op de Yin zolder.Lieve groet, 

Sjanien                


 


 


Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie of voor uw specifieke hulpvraag. Mail naar info@bysjanine.nl  of bel 06 15418612 Bezoekadres: Praktijk Sjanine Brink 3, 9301 JK Roden


https://www.bysjanine.nl/Home/