Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Een automobilist is de afgelopen nacht, om 4.00 uur, met zijn auto tegen een boom gebotst op de J.P. Santeeweg (N372) in Nietap.


 


De automobilist raakte door onbekende oorzaak in de berm, en botste daarna tegen een boom. De hulpdiensten, ambulance, politie en de brandweer van Roden werden voor het ongeval gealarmeerd. De automobilist is door het ambulancepersoneel onderzocht en later voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. De J.P. Santeeweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.


 


Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Mogelijk dat de mist een rol heeft gespeeld. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd, en is later afgesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's© ditisRODEN.nl Sven Loer