Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #
Stoere Stemmers trots op hun Medailles en Diploma's! 


Een onvergetelijke ochtend voor de cliënten van Cosis, want Burgemeester Klaas Smid, met zijn imposante ambtsketting, reikte met trots medailles en diploma's uit aan de deelnemers van de inspirerende workshop "Stoere Stemmer."


 

Kandidaat Kamerlid Elke Slagt – Timmerman vertelde de deelnemers vol enthousiasme over de cruciale rol en functie van de Tweede Kamer.


 

De deelnemers hebben niet alleen ontdekt waarom het van belang is om op de hoogte te zijn van de besluiten die worden genomen, maar ook zijn ze wegwijs gemaakt in de belangrijkste politieke thema's. Het belang van invloed op besluitvorming en het principe van 'de meerderheid', ‘de meeste stemmen gelden' en het uitbrengen van hun stem kwamen ook aan bod.
Ze zijn nu in staat om hun stem doordacht uit te brengen.


 

Gefeliciteerd Stoere Stemmers!

Annemieke, Beaudine, Esmee, Gerda, Jeffrey, Manuela, Martin, Miranda en Robin.