Vastgezet Bericht.

Als de grootste nieuwswebsite van de gemeente Noordenveld, biedt ditisRODEN.nl veel mogelijkheden om te adverteren voor zowel grote als kleine bedrijven. Een voordeel van adverteren op ditisRODEN.nl is dat de site een groot en gevarieerd publiek heeft. Er zijn veel bezoekers die regelmatig nieuws lezen en die actief zijn in verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Hierdoor is het gemakkelijk om de juiste doelgroep te bereiken.

# Maandelijks 95.000 'unieke' bezoekers #

Vandaag vieren we de Dag van de Ondernemer!


 


De perfecte gelegenheid voor de Gemeente Noordenveld om onze ondernemers in het zonnetje te zetten. Daarom brachten wethouder Jos Darwinkel en gedeputeerde Willemien Meeuwissen, samen met vertegenwoordigers van VNO-NCW Noord, Koninklijke Metaalunie en Ik Ben Drents Ondernemer, vanochtend een bezoek aan AFS International B.V. in Roden.


AFS staat bekend om het vervaardigen van op maat gemaakte duurzame gevelbekleding voor projecten wereldwijd. Na een gezamenlijk ontbijt vervolgde de groep haar bezoek naar Huis ter Heide, waar zij een kijkje namen in de bedrijfsvoering van Schaafsma Drainage. Dit gerenommeerde bedrijf, met bijna 75 jaar geschiedenis, blijft zich voortdurend inzetten voor innovatie en draagt continu bij aan vernieuwingen op de markt.